Afgelopen dinsdag is Marion van de Laar van Bonjo op bezoek geweest bij Bureau MHR. Met haar onvermoeide inzet voor  (ex-)gedetineerden en altijd energieke verschijning heeft zij op een mooie manier verteld over haar werkzaamheden bij Bonjo en wat Bonjo betekent voor (ex-)gedetineerden.

Bonjo krant

Bonjo is een kenniscentrum voor (ex-)gedetineerden. Elke twee maanden wordt de Bonjo krant landelijk verspreid in alle PI’s richting gedetineerden met nieuws van belang voor hen. De Bonjo krant is een belangrijk medium waarin verhalen, kennis en mooie mensen samen komen. Ook Bureau MHR mocht meerdere keren haar verhaal delen in de Bonjo krant en is ontzettend blij met dit initiatief.

Bezoek van Marion

Onze nieuwe maatjes hebben het bezoek van Marion als inspirerend ervaren. Dit komt doordat Marion haar ervaring en hoe zij dat heeft omgezet naar haar eigen werk, met ons op een interessante en met humor verbonden manier deelde. Tevens zijn onze nieuwe maatjes meer te weten gekomen over de PI’s en de gang van zaken daar en dat is waardevolle informatie voor een nieuw maatje. Marion heeft dus zeker een goede indruk achter gelaten bij hen.

Wij bedanken Marion en wensen haar veel succes met haar inzet.

nieuwsartikel bureau mhr in de bonjo krant