Afgelopen week was het eindelijk zo ver, Rick Schreuder onder meer verhalen verteller, presentator, acteur en tevens onze trainer trapte de eerste sessie van het ambassadeursprogramma af!

De sessie die onze ervaringsdeskundigen een stap dichter brengt bij professioneel spreken. Zoals Rick zelf zegt: “De verhalen die ik inzet hebben een boodschap en zitten vol luchtige zielenroerselen. Het raakt en geeft voedsel voor gedachtes”. De eerste sessie stond in het teken van het achterhalen van je kracht en motivatie, die van belang zijn voor de verhalen van onze sprekers. Tijdens de sessie stonden veiligheid, eerlijkheid, respect en vertrouwen hoog in het vaandel.

Samen met onze deelnemers Yassine Radi Hemdi, Kaoutar Fakhir, Iris van Oosterhout en Frank de Bruyn, die online aansloot, heeft Rick een ontzettende educatieve, aangename eerste sessie neergezet. We zijn heel blij met zulke enthousiaste en gedreven ervaringsdeskundigen (soon to be professioneel sprekers) en een ontzettend betrokken trainer.

Binnenkort volgt de volgende sessie van Rick, waar onze ervaringsdeskundigen met veel energie weer aan de slag kunnen met hun verhalen!

Via onze nieuwsbrief laten we graag meer weten over de sessie, houd daarvoor dus zeker onze LinkedIn pagina en website in de gaten.