Afgelopen week bezocht Aimad Bennouho onze ORC. Hij werkt als casemanager Arbeidsontwikkeling Servicepunt Arbeid voor de gemeente Den Haag. Aimad kwam langs om een presentatie over zijn werk te geven. Om te vertellen wat hem motiveert om zich in te zetten voor kansarme jongeren. Maar uiteindelijk bleek de presentatie niet het belangrijkste doel van zijn bezoek.

Aimad is de broer van Karim, een jongere die enige tijd geleden deelnam aan het #Forsa! traject. Het was voor zowel Aimad als Karim een moeilijke periode in hun leven, waarin ook hun moeder overleed.

Karim werd aangemeld voor het Forsa! traject en kwam onder de begeleiding van onze maatschappelijk werker Youssef. Youssef werkte intensief samen met Karim aan zijn herintreding in de maatschappij. Dankzij de Forsa! methodiek, inzet en drijfveer staat Karim nu op eigen benen en heeft zijn eigen woning!

Aimad is Youssef erg dankbaar voor de begeleiding van zijn broer. Met zijn bezoek wilde hij Youssef verrassen en in het zonnetje zetten.

BureauMHR is trots op Karim en blij dat het goed met hem gaat. Iedere dag zien wij de positieve resultaten van het werk van Youssef en onze maatjes. Wij zijn erg dankbaar dat zij zich dag in, dag uit keihard inzetten voor het welzijn van onze jongeren.

Dank jullie wel en ga zo door!

 

Onze vrijwilligers staan klaar!

Mocht je iemand kennen die hulp kan gebruiken of heb je zelf hulp nodig in deze moeilijke tijden?

Neem gerust contact met ons op. Stuur een mail naar info@bureaumhr.nl