Vandaag hebben wij bij Al Nour het Suikerfeest gevierd! Onder het genot van een drankje en een hapje hebben wij met alle geïnteresseerde vrouwen uit de buurt gezellig bijgekletst en iedereen ingelicht over de leuke maar ook leerzame activiteiten die de aankomende tijd bij Al Nour georganiseerd zullen worden. De opkomst was veel groter dan verwacht, met veel verbintenissen tussen verschillende culturen en veel mooie, nieuwe contacten.

Wij zijn zeer trots op het feit dat ons vrouwencentrum Al Nour inmiddels is uitgegroeid tot een volledig aanbod activiteiten en ondersteuning voor vrouwen op het gebied van emancipatie, zelfontwikkeling en empowerment. Al Nour heeft als doel sociaal geïsoleerde vrouwen uit hun isolement te halen en te empoweren. Vandaag was een zeer geslaagde dag en wij zullen ons blijven inzetten voor alle vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of zichzelf willen ontwikkelen.

Ook willen wij al onze vrijwilligers bedanken die niet alleen van vandaag een succes hebben weten te maken, maar die ook ons vrouwencentrum in Den Haag op de kaart hebben weten te zetten.

Kent u iemand die aan het Al Nour programma wilt deelnemen, of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Demet Gunes, coördinator Al Nour. ()