Wij hebben drie nieuwe maatjes mogen verwelkomen binnen Bureau MHR. Wij heten Ceren, Ismail en Dunya van harte welkom!

Om de nieuwe en ervaren maatjes een warm welkom te heten en elkaar beter te leren kennen, is een introductiedag georganiseerd.

De dag is begonnen met een korte voorstelronde. Iedereen heeft elkaar beter leren kennen met het benoemen van zijn of haar persoonlijke drijfveer, sterke punten, toekomstvisie, ontwikkelpunten en meer. Vervolgens is er een presentatie gegeven door het team van MHR met achtergrondinformatie over de organisatie en de verwachtingen tegenover de maatjes. De presentatieronde is afgesloten door Ouafa met een presentatie over Al Nour.

Na een korte pauze hebben de maatjes een speeddate spel gespeeld waarbij ze hun gesprekstechnieken toegepast hebben. Na elke ronde geven de jongerencoaches pointers en tips om het maximale uit een gesprek te kunnen halen.

Na een enerverend spel speeddaten was het tijd om te gaan lunchen. Een goed verzorgde lunch heeft ervoor gezorgd dat iedereen weer genoeg energie had voor het laatste onderdeel van de dag.

De dag is afgesloten met een sessie van Escape room. Hierbij is de groep opgedeeld in twee teams van zes. Ze zijn de strijd met elkaar aangegaan om te kijken wie het snelst alle puzzels kan oplossen en als eerste weet te ontsnappen. Na ongeveer vijftig minuten van zinderende spanning is het team White gelukt om als eerste te ontsnappen. Hiermee zijn ze de terechte winnaars en mogen ze zichzelf winnaars noemen van Escape room MHR Competition 2019.

Al met al was het een leuke, gezellige en leerzame introductiedag gevuld met strijd en spanning. Hiermee is de stageperiode officieel van start gegaan en gaan we een mooie en succesvolle samenwerking tegemoet.