Op 7 november hebben wij bezoek gehad van Mikal Tseggai en Samir Ahraui; twee betrokken raadsleden van de PvdA in Den Haag. Het bezoek stond in het kader van het programma Forsa! van Bureau MHR en de huidige ontwikkelingen in het Opvang Re-integratiecentrum (ORC) in Den Haag.

Beide raadsleden zijn goed op de hoogte van de stand van zaken in de regio Escamp. Ze toonden veel interesse in de obstakels waar ons doelgroep dagelijks tegenaan loopt en de mogelijke rol die de gemeente Den Haag hierin kan spelen.

Mikal en Samir waren erg onder de indruk van onze gedreven, onvermoeibare maatjes die zich dag in, dag uit inzetten voor onze jongeren en het werk dat zij leveren.

Verder hebben onze maatjes en maatschappelijke werkers gesproken over de praktische hulp die zij onze jongeren bieden en de wijze waarop wij het netwerk om de jongere heen hierbij betrekken.

De bijeenkomst heeft bijgedragen aan een samenwerking die nodig is om jongeren die vrijkomen in Den Haag een toekomstperspectief te bieden.

Wij ontvangen Mikal, Samir en tevens andere raadsleden uit Den Haag, graag vaker bij ons in het ORC!