Vandaag is Bureau MHR, in samenwerking met ZonMw, aanwezig op de Dag van Zorg en Veiligheid. Tijdens dit inspirerende congres staat de kwetsbare burger centraal, waarbij de persoonlijke situatie zo complex is, dat één partij alleen het niet kan oplossen. In het kader van de ‘integrale domeinoverstijgende aanpak voor mensen met een licht verstandelijke beperking’, is Bureau MHR de samenwerking aangegaan met ZonMw, het lectoraat van de Hogeschool Leiden, Gemeente Delft en Penitentiaire Inrichting Alphen a/d Rijn.

Gezamenlijk hebben wij In 2017-2018 onderzoek gedaan naar de werking van de Forsa! methodiek bij (ex-)gedetineerde jongeren tussen de 17 en 27 jaar met een lichtverstandelijke beperking LVB. Vandaag zullen wij, samen met ZonMw, op de Dag van Zorg en Veiligheid de resultaten van dit project voor het eerst presenteren.

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze stand bij ZonMw op de informatiemarkt. Wij staan u graag te woord over het onderzoek, de resultaten en de geavanceerde oplossingen die wij hebben ontworpen als antwoord op deze actuele problematiek.

Heel graag tot ziens!