Blog

Volg de ervaringen van een jongerencoach op de voet

Yassine el Boudakhani

Yassine el Boudakhani

Jongerencoach Bureau MHR

Hoi, welkom op mijn blog!

Mijn naam is Yassine el Boudakhani en ik ben werkzaam als Jongerencoach bij Bureau Maatschappelijk Herstel & Rehabilitatie. Als Jongerencoach werk ik aan een effectieve rehabilitatie en re-integratie van (ex-)gedetineerde jongeren van niet-westerse afkomst.

Ik krijg voldoening en energie van mensen verder helpen in het leven en daarom ervaar ik veel plezier in mijn werk.

In het verleden ben ik als buurtvrijwilliger bezig geweest om problematieken rondom jongeren te doen verminderen in de wijk. Daarnaast heb ik voor de wijk diverse buurtinitiatieven georganiseerd.

Na deze uitdagende bezigheden ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt in het sociale domein. Via mijn netwerk ben ik vervolgens terechtgekomen bij Bureau MHR en in mijn blogs vangen jullie een glimp op van mijn werk als Jongerencoach.

Herinner jij je die warme dagen van eind juli dit jaar nog?

Herinner jij je die warme dagen van eind juli dit jaar nog?

Eind juli van dit jaar ging ik op ambtelijk bezoek bij jongeren die ik coach in de Pi. Na mijn bezoek stapte ik in de auto en vertrok ik naar kantoor. Vlak voordat ik het parkeerterrein verliet zag ik een jongeman met zijn vuilniszak wachten op de bus in het bushokje...

Lees meer
Bevooroordeeld of onwetendheid?

Bevooroordeeld of onwetendheid?

Verrassend inzicht van een onaangekondigd PI bezoek Vandaag staat er een bezoek gepland aan een jongere in een Penitentiaire Inrichting (PI), oftewel gevangenis, in Zuid-Holland. De jongere, Mohammed, heeft onze flyer gezien in het Re-integratie Centrum (RIC) en wil...

Lees meer